Te gierig om te lappen? Bij deze een kleine tip van de sluier. Dan weet je in ieder geval wat je mist. We hebben bij enkele quotes uit het boek de bijbehorende krantenknipsels opgezocht.

Met de groeten uit Brabant

“Bij de kassa`s aangekomen, werden de Gorenaren begroet door een aantal jongens van Twente die daar rondhingen. Vlot werden die op de hoogte gebracht dat Helmond er aankwam. Een paar van hen renden nu snel naar Vak-P toe om versterking te halen.”

 

Lees het hele verhaal in het boek >

De sportschool stewards

“Met zijn handen vast in de scheermessen boven op het hek, werd hij door twee Leeuwarder beren naar beneden getrokken. Zijn handen waren aan flarden, het bloed gutste er uit! De stewards hadden echter geen medelijden en begonnen de jongen in elkaar te beuken.” 

 

 

Lees het hele verhaal in het boek >

Engelsman in aussie

“Na een paar biertjes gedronken te hebben voltrok zich wat vreemds op het plein. Zeker honderd Engelsen liepen zo aan ons voorbij, het waren de eersten die wij zagen vandaag, en niemand stak een vinger uit. ‘Godverdomme, daarvoor zijn we hier toch!’ riep ik tegen de Feyenoorder die naast me stond. Hij knikte.” 

 

 

Lees het hele verhaal in het boek >

Chemische oorlogsvoering

“Er werd nog gezocht naar een trechter, helaas, dan maar zonder. De eerste twee flessen werden zonder problemen gevuld, bij de derde werd er echter nogal flink gemorst. De ogen begonnen nu te prikkelen, en hun reukorganen vingen iets op wat voor hele andere neuzen bedoeld was.” 

 

 

Lees het hele verhaal in het boek >